XS_DISABLE_ADVANCED_OPTIONS

2021
Tekla Structures

XS_​DISABLE_​ADVANCED_​OPTIONS

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

U kunt het dialoogvenster Geavanceerde opties uitschakelen zodat de geavanceerde opties alleen in de initialisatiebestanden kunnen worden bewerkt.

Als u het dialoogvenster wilt uitschakelen, stelt u deze variabele in op TRUE. Als u het dialoogvenster niet wilt uitschakelen, stelt u deze in op FALSE. De standaardwaarde is FALSE.

Raadpleeg ook

De waarden van de variabele in het dialoogvenster Geavanceerde opties wijzigen