XS_DRAW_BOLT_OWN_HIDDEN_LINES_IN_ASSEMBLY_DRAWINGS

2021
Tekla Structures

XS_​DRAW_​BOLT_​OWN_​HIDDEN_​LINES_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWINGS

Categorie

Tekening eigenschappen

Als u de verborgen lijnen van de bouten wilt weergeven of verbergen op basis van de eigen instellingen voor verborgen lijnen van het onderdeel dat de bouten verbergt, voert u AS_PART in. Als u verborgen lijnen van de verborgen bouten altijd wilt weergeven, voert u TRUE in. Als u de verborgen lijnen nooit wilt weergeven, voert u FALSE in. De standaardwaarde is AS_PART.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.

Raadpleeg ook

XS_​DRAW_​BOLT_​OWN_​HIDDEN_​LINES