DXK_FONTPATH

2021
Tekla Structures

DXK_​FONTPATH

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt gelezen uit teklastructures.ini. Deze kan ook lokaal worden ingesteld. Raadpleeg uw ini-bestand van de omgeving (env_<environment_name>.ini). Over het algemeen hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Met deze variabele kunt u naar de map wijzen die grafische lettertypen van Tekla Structures bevat. De Template Editor gebruikt bijvoorbeeld grafische lettertypen. DXK_FONTPATH wordt gedefinieerd in teklastructures.ini.

Typ altijd een backslash ( \ ) aan het einde van het pad.

Voorbeeld

set DXK_FONTPATH=%XSDATADIR%\environments\common\fonts\

Raadpleeg ook

Lettertypebestanden en lettertypeconversiebestanden