XS_DISABLE_ANALYSIS_AND_DESIGN

2021
Tekla Structures

XS_​DISABLE_​ANALYSIS_​AND_​DESIGN

Categorie

Analysis & Design

Stel deze variabele op TRUE in om de volgende analyse- en design tools in de Tekla Structures-gebruikersinterface uit te schakelen:

• Het volgende commando uit het menu Rekenen en de gerelateerde pictogrammen van de werkbalk Lasten en rekenmodel:

• Rekenmodellen

• De volgende tabbladen van de dialoogvensters met onderdeeleigenschappen:

• Rekenen

• Belasting

• Samenstelling

• Overspanning

• Begin punt

• Eind punt

• Toetsing

• De twee Rekenen-tabbladen van de dialoogvensters met gebruikersattributen van onderdelen

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.