XS_DISABLE_TEMPLATE_DOUBLE_CLICK

2021
Tekla Structures

XS_DISABLE_TEMPLATE_DOUBLE_CLICK

Categorie: Tekeningeigenschappen

U mag standaard tekeningopmaken en templateopmaken bewerken. Het is mogelijk om de bewerking van de template en templateopmaak te voorkomen door de variabele XS_DISABLE_TEMPLATE_DOUBLE_CLICK op TRUE in te stellen. Wanneer u dit doet:

• U kunt geen templates of templateopmaken gaan bewerken door op een template in een tekening te dubbelklikken. In plaats daarvan wordt het dialoogvenster Tekeningeigenschappen weergegeven.
  • U kunt geen templates of templateopmaken gaan bewerken door met de rechtermuisknop op een template in een tekening te klikken in de tekening en de bijbehorende commando's te selecteren.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.