XS_DSTV_NET_LENGTH

2021
Tekla Structures

XS_​DSTV_​NET_​LENGTH

Categorie

NC-bestanden

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat uitsnijdingen effect hebben op de lengte van het onderdeel in de header van het NC-bestand. Stel deze variabele in op FALSE om ervoor te zorgen dat alleen fittingen effect hebben op de lengte.

Als deze variabele wordt gebruikt, is dat ook van invloed op MIS waarden, zoals KISS en EJE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voor ervaren gebruikers

Het AK-blok van het NC-bestand bevat altijd de juiste nettolengte. Als u deze variabele gebruikt, wordt de nettolengte in plaats van de lengte naar de header geschreven. Sommige NC-machines nemen de lengte-informatie van de header of het AK-blok over. Overleg met de werkplaats als u niet zeker weet welke methode u moet gebruiken.

Opmerking:

Als u deze variabele gebruikt, kunnen snijmachines beschadigd raken als het onderdeel uitsnijdingen en fittingen bevat en de rand van het onderdeel niet de langste lengte heeft (machine probeert het snijden in het midden van het onderdeel te starten):