XSDATADIR

2021
Tekla Structures

XSDATADIR

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt gelezen uit teklastructures.ini. Deze kan ook lokaal worden ingesteld. Raadpleeg uw ini-bestand van de omgeving (env_<environment_name>.ini). Over het algemeen hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

XSDATADIR wordt gedefinieerd in het bestand teklastructures.ini. Het verwijst naar een locatie waar de omgevingsbestanden en -mappen worden geïnstalleerd.

Voorbeeld

Deze variabele wordt standaard als volgt ingesteld op: set XSDATADIR=C:\ProgramData\Trimble\Tekla Structures\<version>\