XS_DSTV_CREATE_NOTCH_ONLY_ON_BEAM_CORNERS

2021
Tekla Structures

XS_​DSTV_​CREATE_​NOTCH_​ONLY_​ON_​BEAM_​CORNERS

Categorie: CNC

Met deze variabele kunt u de afronding van uitgeraveelde hoeken bepalen. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeelden

Het volgende voorbeeld beschrijft de concepten van ravelingen, raveelhoeken, afrondingen van raveelhoeken en liggerhoeken:

1. De raveling zit bij de liggerhoek
  2. De raveling zit niet bij de liggerhoek
  3. Drie ravelingen, andere hoeken zijn gewone hoeken
  4. De opties voor de binnencontour van de raveelhoek (of afronding van de raveelhoek) in het dialoogvenster NC-bestandsinstellingen

In de onderstaande tabel wordt weergegeven hoe de instelling XS_DSTV_CREATE_NOTCH_ONLY_ON_BEAM_CORNERS (TRUE/FALSE) en de instelling Vorm inwendige hoek het NC-bestand beïnvloeden.

XS_DSTV_CREATE_NOTCH_ONLY_ON_BEAM_CORNERS ingesteld op FALSE. XS_DSTV_CREATE_NOTCH_ONLY_ON_BEAM_CORNERS ingesteld op TRUE.
Vorm inwendige hoek = 0
Vorm inwendige hoek = 1