XS_SUPPORT_TOOL_EXCLUDE_ALL_FILES

2024
Tekla Structures

XS_SUPPORT_TOOL_EXCLUDE_ALL_FILES

Deze variabele moet worden ingesteld in het bestand user.ini of teklastructures.ini.

Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat de ondersteuningstool alle bestanden voorselecteert voor verzending in uw ondersteuningsverzoek. Selecteert standaard Tekla Structures alle bestanden die problemen met grote modellen kunnen veroorzaken. Deze variabele werkt niet als u deze definieert in het options.ini-bestand.