XS_SWITCH_POS_NUMBERS_FOR

2024
Tekla Structures

XS_​SWITCH_​POS_​NUMBERS_​FOR

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Nummering

Gebruik deze variabele om de prefix die u definieert voor Tekla Structures merk- en/of onderdeellabels te wijzigen in een suffix (A1 wordt bijvoorbeeld 1A). De opties zijn NONE, PARTS, ASSEMBLIES en ASSEMBLIES_AND_PARTS. De standaardwaarde is ASSEMBLIES_AND_PARTS.

Opmerking:

De variabelen XS_​ASSEMBLY_​POSITION_​NUMBER_​FORMAT_​STRING en XS_PART_POSITION_NUMBER_FORMAT_STRING overschrijven de variabele XS_SWITCH_POS_NUMBERS_FOR. XS_SWITCH_POS_NUMBERS_FOR heeft geen invloed op de merk- en/of onderdeelpositienummers als u XS_ASSEMBLY_POSITION_NUMBER_FORMAT_STRING en/of XS_PART_POSITION_NUMBER_FORMAT_STRING gebruikt.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in de optiedatabase.