Release Notes Tekla Structures 2024

2024
Tekla Structures

Release Notes Tekla Structures 2024

Welkom bij Tekla Structures 2024.

Geniet van een eenvoudige en zelfgeleide gebruikerservaring met verbeteringen die zijn aangebracht in Tekla Structures 2024. Lever de vereiste documentatie en modelinformatie efficiënt met een bredere verscheidenheid aan ondersteunde industrie-indelingen. U kunt eenvoudig samenwerken en overeenkomstig de specificaties van uw project. Profiteer van de kracht van uitgebreide communicatie tussen alle betrokkenen van projecten voor meer geïntegreerde, samenhangende workflows.

Controleer de onderstaande informatie over de vele nieuwe functies en verbeteringen in deze versie:

Service Packs

Volg de onderstaande koppelingen voor informatie over nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen die in elk beschikbaar Service Pack zijn aangebracht:

Compatibiliteit

We raden u aan om onvoltooide modellen met uw huidige versie van Tekla Structures te voltooien.

Deze versie is niet compatibel met eerdere versies. Als u een model in Tekla Structures 2024 maakt of opslaat, kunt u het als gevolg van databaseverschillen niet meer in oudere versies openen.

Zie de hardware-aanbevelingen voor informatie over ondersteunde besturingssystemen.

Release Notes voor de beheerder

Gevorderde gebruikers moeten de Release Notes voor de Tekla Structures-beheerder lezen voor informatie over hoe de in deze versie beschikbare extra aanpassingen moeten worden toegepast.

Release Notes voor lokalisatie

Omgevingspecifieke wijzigingen worden uitgelegd in de Release Notes voor lokalisatie.

Release Notes van Tekla Open API

De Release Notes van Tekla Open API kunt u vinden in het Tekla Developer Center.

Overzicht van de Release notes voor Tekla Structures-versies

Het overzicht van de Release notes voor Tekla Structures-versies biedt een overzicht van de nieuwe functies en verbeteringen in Tekla Structures-versies en service packs voor Tekla Structures-versie 2018 en nieuwer. Het overzicht is alleen in het Engels beschikbaar.

Lijst met verouderde variabelen in verschillende Tekla Structures-versies

De lijst met verouderde variabelen biedt informatie over de variabelen die verouderd zijn in Tekla Structures in versie 2018 en nieuwer.