XS_SITE_LONGHOLE_MARK_STRING_FOR_SIZE_IN_GA

2024
Tekla Structures

XS_​SITE_​LONGHOLE_​MARK_​STRING_​FOR_​SIZE_​IN_​GA

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Boutlabels

Hiermee kunt u de inhoud van het element Grootte in sleufgatlabels voor montagebouten in overzichttekeningen definiëren.

Deze variabele wordt alleen gebruikt als er een sleufgat is.

U kunt elke combinatie van tekst en de volgende opties als de waarde voor deze variabele gebruiken. U kunt de opties in elke volgorde gebruiken en u kunt berekeningen uitvoeren.

• BOLT_NUMBER

• DIAMETER

• LENGTH

• HOLE.DIAMETER

• LONG_HOLE_X

• LONG_HOLE_Y

• LONGHOLE_MIN (de kortere van de sleufgaten bemating)

• LONGHOLE_MAX (de langere van de sleufgaten bemating)

• BOLT_STANDARD

• BOLT_MATERIAL

• BOLT_ASSEMBLY_TYPE

• BOLT_COUNTERSUNK

• BOLT_SHORT_NAME

• BOLT_FULL_NAME

Plaats elke optie tussen procenttekens (%).

Als u deze variabele definieert in een .ini-bestand, gebruik dan dubbele procenttekens rondom de opties. Bijvoorbeeld: %%BOLT_NUMBER%%*D%%HOLE.DIAMETER%%.

Voer een backslash (\) in, gevolgd door een ASCII-nummer om speciale tekens te gebruiken.

U kunt met opties voor lengte-type het aantal decimalen opgeven, maar niet in berekeningen. HOLE.DIAMETER.2 geeft bijvoorbeeld (tap)gatdiameters weer met twee decimalen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in de optiedatabase.

Raadpleeg ook

Definieer grootte in boutlabels met variabelen

XS_​SITE_​HOLE_​MARK_​STRING_​FOR_​SIZE_​IN_​GA

XS_​SITE_​BOLT_​MARK_​STRING_​FOR_​SIZE_​IN_​GA