XS_SNAPSHOT_DIRECTORY

2024
Tekla Structures

XS_​SNAPSHOT_​DIRECTORY

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Bestandslocaties

Gebruik deze variabele om de map te definiëren waarin Tekla Structures de screenshots opslaat als u gaat naar het Venster tabblad (Aanzichten in tekeningen) en klikt op Screenshot. Als u geen pad definieert, dan slaat Tekla Structures de screenshots op in de huidige modelmap. De standaardwaarde is .\screenshots\.

Als de gedefinieerde map niet bestaat, dan maakt Tekla Structures deze automatisch als u een screenshot neemt.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in options.bin onder de gebruikersmap, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.

Voorbeeld

c:\temp\