Bestanden die aan templates, lijsten en tekeningen zijn gerelateerd

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Bestanden die aan templates, lijsten en tekeningen zijn gerelateerd

Tekla Structures bevat verschillende bestanden die betrekking hebben op templates, lijsten, tekeningen en afdrukken.

Raadpleeg voor meer informatie over de zoekvolgorde voor mappen Zoekvolgorde voor mappen.

Standaard tekening-, lijst- en templatebestanden worden uit de systeemmap gelezen die met XS_SYSTEM (of uit de mappen XS_TEMPLATE_DIRECTORY) zijn gedefinieerd, maar de gebruikersbestanden worden in de map \attributes van het model opgeslagen.