XS_PROFILE_DISPLAY_INCH_MARK_AFTER_FRACTIONS_IN_REPORTS

2022
Tekla Structures

XS_​PROFILE_​DISPLAY_​INCH_​MARK_​AFTER_​FRACTIONS_​IN_​REPORTS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Inches

Gebruik deze variabele voor de positie van de inch symbolen voor de profiellengte in rapporten.

Als u het inch-teken achter de breuken wilt weergeven (bijvoorbeeld PL1"X18 1/2"), voert u TRUE in. Als u het inch-teken vóór de breuken wilt weergeven (bijvoorbeeld PL1"X18"1/2), voert u FALSE in.

Het inchteken wordt standaard na de breuken weergegeven (TRUE).

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.

Raadpleeg ook

XSR_​SHOW_​INCH_​MARK_​IN_​PROFILE_​NAMES