Release Notes Tekla Structures 2022

2022
Tekla Structures

Release Notes Tekla Structures 2022

Welkom bij Tekla Structures 2022.

Omarm automatisering voor snellere samenwerking, kortere projecttijden, vloeiender workflows en effectieve beslissingen met Tekla Structures. Betere workflows maken vroegtijdige beslissingen, snelle samenwerking en kortere planningen mogelijk met externe fabricage. Ervaar een nieuw tijdperk van gemak en verander de manier waarop u bouwt met geavanceerde papierloze workflows en sterk geautomatiseerde fabricage.

Controleer de onderstaande informatie over de vele nieuwe functies en verbeteringen in deze versie:

Service Packs

Volg de onderstaande koppelingen voor informatie over nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen die in elk beschikbaar Service Pack zijn aangebracht:

Compatibiliteit

We raden u aan om onvoltooide modellen met uw huidige versie van Tekla Structures te voltooien.

Deze versie is niet compatibel met eerdere versies. Als u een model in Tekla Structures 2022 maakt of opslaat, kunt u het als gevolg van databaseverschillen niet meer in oudere versies openen.

Zie de hardware-aanbevelingen voor informatie over ondersteunde besturingssystemen.

Met lokale licenties, vereist Tekla Structures 2022 Tekla licentieserver 2017 of later. Om te controleren welke versie licentieserver u met uw huidige versie moet gebruiken, Tekla Structures zie Tekla Licentieserver hardware aanbevelingen.

Release Notes voor de beheerder

Gevorderde gebruikers moeten de Release Notes voor de Tekla Structures-beheerder lezen voor informatie over hoe de in deze versie beschikbare extra aanpassingen moeten worden toegepast.

Release Notes voor lokalisatie

Omgevingspecifieke wijzigingen worden uitgelegd in de Release Notes voor lokalisatie.

Release Notes van Tekla Open API

De Release Notes van Tekla Open API kunt u vinden in het Tekla Developer Center.

Overzicht van de Release notes voor Tekla Structures-versies

Het overzicht van de Release notes voor Tekla Structures-versies biedt een overzicht van de nieuwe functies en verbeteringen in Tekla Structures-versies en service packs voor Tekla Structures-versie 2018 en nieuwer. Het overzicht is alleen in het Engels beschikbaar.