Referentie voor betonnen componenten

2022
Tekla Structures

Referentie voor betonnen componenten

Deze paragraaf bevat informatie over het gebruik van betonnen componenten die met Tekla Structures worden geleverd.

Als u weet welke component u nodig hebt, kunt u in het componentdialoogvenster op F1 drukken om snel toegang tot de juiste Help-pagina te krijgen. Sommige componenten gebruiken lokaal geïnstalleerde Help-bestanden in een verouderde opmaak, waar u alleen toegang toe hebt door in het componentdialoogvenster op F1 te drukken.

Er zijn voor u meer componenten beschikbaar in Tekla Warehouse die u kunt downloaden en installeren.

U kunt ook veel van de bestaande componenten wijzigen en uw eigen gebruikerscomponenten maken. Raadpleeg Gebruikerscomponenten.