XS_PRODUCT_IDENTIFIER

2022
Tekla Structures

XS_​PRODUCT_​IDENTIFIER

Categorie in dialoogvenster Variabelen:Tekeningaanzicht

Als u duidelijk wilt maken met welke software een project is gemodelleerd (oude XSteel, andere detailleringssystemen of Tekla Structures) en het Tekla Structures-merk te benadrukken, kunt u aan de zijde van elke tekening een Tekla Structures-productidentificeerder toevoegen.De productidentificeerder zal het imago van uw bedrijf promoten als een vooruitstrevend bedrijf dat de nieuwste en meest geavanceerde technologieën en methoden gebruikt.

Met de volgende waarden kunt u de positie van de productidentificeerder wijzigen of uitschakelen:DX- en DY-offset FALSE en TRUE (standaard).

• Als u productidentificeerder niet wilt gebruiken, stelt u deze variabele in op FALSE.

• Als u de identificeerder wilt verplaatsen, voert u voor zowel X- als Y-richting millimeterwaarden in die door een komma (,) worden gescheiden.

Met -5,10 wordt de tekst bijvoorbeeld 5 millimeter naar links en 10 millimeter omhoog verplaatst.