XS_POSITION_DIMENSIONS_FOR_HOLES_IN_SINGLE_SECONDARY_PARTS_IN_ASSEMBLY_DRAWING

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

XS_POSITION_DIMENSIONS_FOR_HOLES​​​​_IN_SINGLE_SECONDARY_PARTS​​​​_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWING

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Bout maatvoering

Als u positiemaatlijnen voor gaten in enkele aansluitende onderdelen in merktekeningen wilt maken, stelt u deze variabele in op TRUE. Als u geen positiemaatlijnen voor gaten wilt maken, stelt u deze in op FALSE. De standaardwaarde is TRUE.