Een .tsep-extensie in de database Applicaties en componenten importeren

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

Een .tsep-extensie in de database Applicaties en componenten importeren

U kunt Tekla Structures .tsep-extensies (Tekla Structures-extensiepakket) importeren naar de database Applicaties en componenten.

Voordat u begint, downloadt u de .tsep-extensie van Tekla Warehouse. Voor meer informatie, zie Inhoud downloaden van Tekla Warehouse.
Opmerking:

Sommige Tekla Structures-extensies hebben een .msi-installatiebestand. U moet deze extensies apart installeren. Download het .msi-installatiebestand in Tekla Warehouse en dubbelklik op het bestand om de installatie uit te voeren.

Systeembeheerders kunnen meerdere .tsep-extensiebestanden naar het \Tekla Structures\<version>\Extensions\To be installed-bestand van een Tekla Structures-computer van een gebruiker kopiëren. De extensies worden geïnstalleerd wanneer de gebruiker Tekla Structures opnieuw opstart.

  1. Klik op de knop Applicaties en componenten in het zijvenster om de database Applicaties en componenten te openen.
  2. Klik op Extensies beheren > Extensiebeheer.
  3. Klik in Extensiebeheer op Importeren.
  4. Blader naar de locatie waar u de .tsep-extensie hebt opgeslagen en dubbelklik vervolgens op de extensie .tsep.

    Tekla Structures opent een dialoogvenster waarin de geïnstalleerde Tekla Structures-versies die met de extensie compatibel zijn, worden weergegeven. Als geen van de geïnstalleerde Tekla Structures-versies compatibel is, worden de compatibele versies weergegeven.

  5. Selecteer de Tekla Structures-versies waarin u de extensie wilt importeren.
  6. Klik op Importeren.

    De extensie wordt weergegeven in Extensiebeheer in alle Tekla Structures versies die u hebt geselecteerd.

  7. Start Tekla Structures opnieuw op om de geïmporteerde extensie te installeren.
De extensie wordt in de groep Niet-gegroepeerde items in de database Applicaties en componenten weergegeven. U kunt de extensie naar een geschiktere groep verplaatsen of een nieuwe groep maken.
Tip: In Extensiebeheer kunt u de extensies per type weergeven: extensie of omgeving. U kunt nu ook naar content zoeken op basis van naam, auteur, beschrijving en type extensie.
Was dit nuttig?
Vorige
Volgende