XS_DWG_EXPORT_UPDATE_TS_LINEWORK_OPTION

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

XS_DWG_EXPORT_​UPDATE_TS_LINEWORK_​OPTION

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Exporteren

De instelling Alleen Tekla Structures-lijnenwerk bijwerken wordt alleen in het dialoogvenster Tekeningen exporteren als DWG/DXF getoond wanneer u de nieuwe geavanceerde optie XS_DWG_EXPORT_UPDATE_TS_LINEWORK_OPTION hebt in gesteld TRUE.Alleen Tekla Structures-lijnenwerk bijwerken om de Tekla Structures tekeninginhoud bij te werken en houd de andere inhoud die in een CAD-software is gemaakt intact in hetzelfde bestand. Blokken (groepen) die door Tekla Structures zijn gemaakt, worden bijgewerkt. U moet dezelfde tekening al hebben geëxporteerd en de layerinstelling en layertemplate moeten dezelfde zijn als tijdens de vorige export. Alle CAD-lijnen die eerder werden toegevoegd, blijven in het bestand en alleen inhoud van Tekla Structures wordt bijgewerkt, tenzij het bewerken in de CAD-blokkeneditor is uitgevoerd. De standaardwaarde is FALSE.

Deze instelling is gebruikerspecifiek en wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen.

Als u inhoud van een blok (CAD-object) bewerkt en vervolgens de optie Alleen Tekla Structures-lijnenwerk bijwerken selecteert, wordt het hele blok opnieuw weggeschreven en worden de in CAD aangebrachte wijzigingen niet bewaard. Als u de wijzigingen in CAD wilt bewaren, moet u een blok exploderen voordat u het bewerkt.

U wilt deze optie bijvoorbeeld mogelijk gebruiken als u na de eerste export van de tekening uit Tekla Structures tekeningtitelblokken in de CAD hebt toegevoegd en deze templates wilt bewaren zoals ze zijn en alleen de objecten wilt bijwerken die uit Tekla Structures zijn geëxporteerd.

Raadpleeg voor meer informatie over de DWG-export Een tekening in de 2D DWG- of DXF-indeling exporteren.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende