Tekla Structures beheren

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

Tekla Structures beheren

Het beheren van Tekla Structures betekent het definiëren en onderhouden van de configuraties en instellingen die u nodig hebt om uw werk in verschillende projecten te voltooien.

Een basisconfiguratie voor uw eigen gebruik wordt doorgaans uitgelegd in de documentatie van elke functie. De aanpassingen kunnen tussen verschillende modellen worden gekopieerd en hiervoor is het goed om een basiskennis van de bestands- en mapstructuur te hebben.

Als u Tekla Structures voor andere gebruikers beheert, bent u een Tekla Structures-beheerder en moet een beter begrip en een geleidelijker aanpak hebben om de configuraties, instellingen en servers die uw gebruikers in hun werk nodig te onderhouden. Als u Tekla Structures voor uw organisatie wilt aanpassen, leest u onder meer.

Aan de slag gaan als Tekla Structures-beheerder

Als u aan de slag wilt als Tekla Structures-beheerder, moet u vertrouwd raken met de concepten die te maken hebben met installatie, licentieverlening en aanpassing.

Informatiebronnen voor beheerders

Tekla User Assistance

Tekla User Assistance biedt Help-informatie voor alle niveaus gebruikers, inclusief beheerders.U hebt in Tekla User Assistance toegang tot het Help-materiaal van Tekla Structures door in Tekla Structures op de F1-knop te drukken.Als u een dialoogvenster hebt geopend, brengt Tekla Structures u direct naar het bijbehorende onderwerp.

Alle Help-inhoud is standaard online.Er zijn offline Help-installatiepakketten beschikbaar in Tekla Downloads.We raden u aan om de online-Help te gebruiken wanneer dat mogelijk is omdat deze voortdurend wordt bijgewerkt.

De Help is ook beschikbaar wanneer Tekla Structures niet wordt uitgevoerd.Selecteer afhankelijk van uw Windows-besturingssysteem via het menu Start of het Startscherm de Tekla Structures <versie> en klik op Documentatie.

Release Notes en Release Notes voor de beheerder

Release Notes en Release Notes voor de beheerder worden in Tekla User Assistance voor elke nieuwe hoofd- en tussenversie van Tekla Structures uitgegeven.Ze bevatten erg handige informatie die u kunt gebruiken als u naar een nieuwere versie van Tekla Structures upgrade.

Release Notes bevatten informatie over de nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen voor bestaande functies.De Release Notes voor de beheerder bevatten handige informatie over hoe u de nieuwe functies in Tekla Structures moet lokaliseren en gaan gebruiken.

Tekla Discussion Forum

Tekla Discussion Forum is een handige plaats om ervaring te delen, vragen te stellen en met gevorderde gebruikers te discussiëren.U hebt een Trimble Identity nodig om u aan te melden.

Tekla Structures-training

Als u volledig van Tekla Structures wilt profiteren, raden we gebruikers ten zeerste aan trainingscursussen bij te wonen die door het/de lokale Trimble Solutions-kantoor of een leverancier worden behouden.

Uw lokale helpdesk

Als u een geldig onderhoudscontract hebt, kunt u voor hulp via e-mail of telefoon contact met uw lokale helpdesk opnemen.

U kunt het e-mailadres en het telefoonnummer van uw lokale ondersteuning in Tekla User Assistance vinden als u ingelogd bent en uw account met de groep van uw organisatie is verbonden.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende