Template Editor Gebruikershandleiding

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Template Editor Gebruikershandleiding

In deze handleiding wordt beschreven hoe u de Template Editor kunt gebruiken om templatedefinities voor lijsten en tekeningen te maken, wijzigen en beheren.

Met de Template editorkunt u labels, lijsten en legenda's maken waarmee u nauwkeurige en gerichte informatie kunt verzamelen en produceren. Tekla Structures heeft een aantal kant-en-klare templates en u kunt de Template Editor gebruiken om de bestaande templates te wijzigen of nieuwe templates te maken die aan uw wensen voldoen.

De Template Editor wordt ook gebruikt in andere producten dan Tekla Structures. Daarom wordt de term 'product' vaak in de inhoud gebruikt in plaats van de eigenlijke naam van de software. Zie de andere artikelen onder Templates voor exacte instructies over hoe u de Template Editor kunt gebruiken in combinatie met Tekla Structures om templates te maken en te wijzigen.

De Template Editor Gebruikershandleiding is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. De inhoud is dezelfde als in de helpfunctie van de Template Editor. Hier volgt de handleiding in de PDF-indeling: Template Editor User's Guide (gebruikershandleiding Template Editor).

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende