XS_USE_ASSEMBLY_NUMBER_FOR

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

XS_​USE_​ASSEMBLY_​NUMBER_​FOR

Categorie: Nummering

Gebruik deze variabele als het nummer van het merk/betonelement ook het hoofdonderdeelnummer voor het overeenkomende merk/betonelement moet zijn. Gebruik een van de volgende opties:

  • Laat deze optie leeg voor elk onderdeel in het merk om een onderdeelnummer te krijgen, ongeacht of het merk slechts één hoofdonderdeel of meerdere onderdelen bevat. Klik op de koppeling om een voorbeeld van slechts één onderdeel of van meerdere onderdelen te bekijken.

  • Stel MAIN_PART in om het merk- of betonelementnummer altijd aan het hoofdonderdeel van een merk of betonelement toe te wijzen. Voor eventuele andere onderdelen wordt het onderdeelnummer gebruikt. Klik op de koppeling om een voorbeeld van slechts één onderdeel of van meerdere onderdelen te bekijken.

  • Stel LOOSE_PART in om het merk- of betonelementnummer aan het hoofdonderdeel van een merk of betonelement toe te wijzen dat geen andere onderdelen heeft. Als het merk of betonelement meerdere onderdelen heeft, krijgt het hoofdonderdeel een onderdeelnummer. Klik op de koppeling om een voorbeeld van slechts één onderdeel of van meerdere onderdelen te bekijken.

    De merkprefix vervangt de onderdeelprefix.

Opmerking:

Gebruik niet dezelfde prefix voor onderdelen en merken.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende