Tekeningen maken in Tekla Structures

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Tekeningen maken in Tekla Structures

Het maken van tekeningen is altijd gebaseerd op tekeningeigenschappen, ongeacht de manier waarop u deze maakt.Het zorgvuldig plannen en uitvoeren van de meest geschikte tekeninginstellingen is erg belangrijk.U kunt tekeningen één voor één of in groepen maken of u kunt alle tekeningen automatisch maken.

Kies de manier die het meest aan uw wensen voldoet:

  • Maak tekeningen met lint- en contextmenucommando's.

  • Maak tekeningen met de verschillende typen hoofdtekeningen in de Tekeningendatabase.Het gebruik van voorwaarden is een zeer geautomatiseerd proces om in één keer meerdere tekeningen van een verschillend type te maken.

  • Kloon tekeningen op basis van kloontemplates in het huidige model of in de kloontemplatemodellen.U kunt tekeningen in de Tekeningendatabase en in de Documentmanager klonen.

  • U kunt het niveau van automatisering zelfs nog meer verhogen door gedetailleerde objectniveau-instellingen op alle hierboven genoemde methoden toe te passen.Als het niveau van automatisering wordt verhoogd, neemt de noodzaak voor handmatige wijzigingen af.We raden u aan extra moeite te doen om de geautomatiseerde instellingen zo effectief mogelijk te maken.

Klik voor meer informatie op onderstaande koppelingen:

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende