Contact opnemen met de helpdesk van Tekla Structures (Support tool)

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Contact opnemen met de helpdesk van Tekla Structures (Support tool)

Met de Support tool kunt u rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk van Tekla Structures. Met deze tool kunt u het model, de gerelateerde bestanden en andere vereiste gegevens in één supportaanvraag verzamelen en uw aanvraag veilig naar de helpdesk van Tekla Structures uploaden.

De Support tool:

  • Identificeert automatisch het geopende model en neemt alle bestanden of geselecteerde bestanden volgens uw selectie uit de modelmap als bijlagen in uw aanvraag op. Sommige logbestanden en bestanden in andere mappen worden ook toegevoegd, zoals het logbestand van de gebruikersfeedback, Tekla Structures-logbestanden en gebruikersattributenbestanden.

  • Verzamelt automatisch applicatie- en systeemgegevens.

  • Treedt er een crash op, dan voegt de Support tool automatisch de crashdumps, de sessielogbestanden en de Windows-logbestanden van het type Fout van de laatste 72 uur bij. Deze kunnen worden overgeslagen door hun selectie in de bestandscategorie Crashinformatie op te heffen.

  • Uploadt de probleembeschrijving, het bijgevoegde model, andere bijgevoegde bestanden en alle andere verzamelde gegevens naar de helpdesk van Tekla Structures.

Opmerking:

Vertrouwelijkheidsinformatie

Alle bestanden die u uploadt, worden als vertrouwelijk behandeld. Alleen de ontvanger heeft toegang tot de bestanden.

Een supportaanvraag maken

  1. Klik in het menu Bestand op Help > Contact opnemen met de helpdesk van Tekla.
  2. Meld u aan met uw Trimble Identity.

    De Support tool wordt geopend en vult automatisch de gebruiker, de applicatie en de versiegegevens van Tekla Structures in. De Support tool leest uw naam, e-mailadres, bedrijfsnaam en supporte-mailadres vanuit uw Trimble Identity-profiel.

    U kunt naar een ander account schakelen door op Van gebruiker wisselen te klikken.

  3. Selecteer een categorie in de lijst met vooraf gedefinieerde categorieën of selecteer Andere en voer de categorie in.
  4. Voer de probleembeschrijving in.
  5. Klik op Volgende.
  6. Selecteer wat u wilt bijvoegen. De bestandsnaam, bestandsgroep, bestandsgrootte en bestandslocatie worden voor elk bestand genoemd.
    • Standaard zijn alle bestanden geselecteerd.

    • Vink het selectievakje Alle aan of selecteer specifieke bestanden uit de De bestanden selecteren-lijst.

    • Wilt u andere bijlagen verzenden dan die in de De bestanden selecteren-lijst, klik dan op de Extra bestanden toevoegen-knop en blader naar de bestanden.

  7. Klik op Volgende.

    De Support tool maakt het pakket en geeft de totale bijlagegrootte weer. U kunt ook de applicatie-informatie en besturingssysteeminformatie controleren voordat u het maken van de helpdeskkwestie voltooit.

  8. Klik op Maak ticket om uw kwestie naar de helpdesk van Tekla Structures te uploaden.

Terwijl u de helpdeskkwestie maakt, wordt de knop in de linkerbovenhoek om terug te navigeren even uitgeschakeld zodat u het uploaden niet per ongeluk kunt onderbreken.

Wanneer het uploaden is voltooid, krijgt u een melding op uw e-mailadres. Na een geslaagde upload, wordt een automatisch bevestigingsbericht naar u verzonden en start de helpdesk van Tekla Structures vervolgens met het oplossen van uw kwestie.

Raadpleeg voor een lijst met kantoren en leveranciers samen met hun contactgegevens Kantoren en leveranciers.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende