Taakmanager

Tekla Structures
2020
Tekla Structures

Taakmanager

De Taakmanager is een tool voor aannemers, onderaannemers en projectleiders. Met de Taakmanager kunt u tijdsgevoelige data in 3D-modellen van Tekla Structures opnemen en de planning in verschillende fasen en detailniveaus gedurende het project controleren.

Met de Taakmanager kunt u geplande taken maken, opslaan en beheren en de taken aan de corresponderende modelobjecten koppelen. Op basis van de taken kunt u aanpasbare modelvensters en uitvoerige 4D-simulaties van de voortgang van het project maken.

U kunt taken in de Taakmanager maken of taken uit externe projectbeheertools zoals Microsoft Office Project of Primavera P6 importeren. Met de importfunctionaliteit kunt u elke planning bewaren die u buiten de modelomgeving hebt gemaakt en daarmee de planningsintelligentie en organisatie behouden. U kunt geïmporteerde planningen met meer detail in de Taakmanager aanvullen.

De bovenstaande workflow komt overeen met wat bij een normale projectlevering kan worden gevonden - een toenemend bewustzijn van activiteiten die een hoger niveau projectdoelstellingen en mijlpalen ondersteunt. De Taakmanager levert u een logische bergruimte voor deze gegevens en helpt u planningsbeheer in krachtige 3D-weergaven uit te breiden.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende