Uw Trimble Identity maken

Tekla Structures
2020
Tekla Structures

Uw Trimble Identity maken

U moet een Trimble Identity hebben om Tekla Structures te downloaden en online licenties te gebruiken. De Trimble Identity is verbonden met een Tekla Online-organisatie (een gebruikersgroep voor uw fysieke organisatie).

Een Trimble Identity op uw eerste licentieaankoop maken

  • Als u geen bestaand Trimble Identityhebt, stuurt Trimble u een e-mail met een uitnodiging om uw account aan te maken. Maak uw account aan via de link in deze e-mail en zorg ervoor dat u alle vereiste gebruikersprofielinformatie invult.

  • Als u de genoemde contactpersoon van een bedrijf bent, wordt u uitgenodigd voor uw Tekla Online-organisatie Trimble wanneer de organisatie wordt gemaakt in Tekla Online.

    U zult een e-mail ontvangen om uw lidmaatschap te aanvaarden in uw nieuwe Tekla Online-organisatie. U bent dan verantwoordelijk voor het beheren van de organisatie samen met andere beheerders die u mogelijk toewijst.

    Raadpleeg voor meer informatie Trimble Identities en Tekla Online-licenties.

Een Trimble Identity maken om aan een bestaande organisatie deel te nemen

Als u problemen hebt met het maken of gebruiken van uw Trimble Identity in Tekla Online services, raadpleegt u de gedetailleerde Trimble Identity-informatie op de Trimble Identity voor Tekla Online services-pagina.

Om een nieuw Trimble Identity-account te maken:

  1. Als u van Trimble een e-mailuitnodiging hebt ontvangen om een Trimble Identity aan te maken, volgt u de instructies in deze e-mail om een account aan te maken met de juiste toegangsrechten. Klik anders hier om een nieuwe Trimble Identity aan te maken.
  2. Vul het Maak account-formulier in en klik vervolgens op Code verzenden.

    Als u meerdere verschillende e-mail adressen hebt, gebruikt u uw e-mailadres van uw bedrijf

  3. Kijk uit naar een verificatie-e-mail in uw postvak in en kopieer de verificatiecode.

    U moet uw account controleren om toegang tot uw Trimble Identity te krijgen.

    Opmerking: Als u deze e-mail niet in uw postvak in ontvangt, controleert u de map met spam/ongewenste e-mail. Raadpleeg de informatie over het oplossen van problemen op de Trimble Identity voor Tekla Online services-pagina voor meer hulp als er problemen zijn.
  4. Als u uw account wilt controleren, voert u de verificatie code in en klikt u op Verzenden.
  5. Meld u aan met uw nieuwe account, vul alle vereiste profielgegevens in en klik op Opslaan.
  6. Neem deel aan uw Tekla Online-organisatie op een van de volgende manieren:
    1. Schakel naar de pagina Organisatie op uw gebruikersprofielpagina, selecteer een organisatie waaraan u wilt deelnemen en klik op Verzoek verzenden. Als er geen organisaties worden weergegeven, betekent dit dat uw e-mailadres niet overeenkomt met het e-mailadres van een bestaande organisatie.
    2. Vraag de Trimble Identity-beheerder van uw bedrijf om u uit te nodigen en accepteer de uitnodiging via e-mail of op uw gebruikersprofielpagina's op https://account.tekla.com/.

      Uw Trimble Identity is nu actief en u kunt de software en de licentie Tekla Structures installeren.

      Opmerking:

      Het lidmaatschap van een organisatie kan ook van invloed zijn op uw toegang tot in de cloud opgeslagen gegevens van uw organisatie zoals Tekla Model Sharing-modellen. Zorg ervoor dat u niet onnodig tussen organisaties schakelt. Gebruik indien beschikbaar uw e-mailadres van uw bedrijf met uw Trimble Identity.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende