Kom igång med Tekla EPM

Välkommen, låt'oss komma igång med Tekla EPM! Utöka relevanta avsnitt nedan för steg-för-steg-instruktioner, videor och användbara länkar.

Skapa din Trimble Identity

Invitation

Du behöver en Trimble Identity för att ladda ner programvaran och använda dina onlinelicenser:

1. Om du har fått en e-postinbjudan från Trimble för att skapa en Trimble Identity, följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att skapa ditt konto för att säkerställa att du har rätt åtkomsträttigheter. Om du inte har fått en inbjudan, skapa en ny Trimble Identity med din e-postadress på jobbet så att du kan ladda ner programvaran. Klicka här för att skapa en ny Trimble Identity.
  2. Gå till din e-post och klicka på aktiveringslänken i e-postmeddelandet du får från noreply_identity@mail.trimblepaas.com.
  3. Efter att ha bekräftat din e-post, Logga inhttps://account.tekla.com/, fyll i all nödvändig profilinformation och klicka Spara.

Om du är ansvarig för att hantera Tekla EPM användare och onlinelicenser, lägg till användare i din organisationsgrupp i Tekla Online Admin-verktyg för att ge dem full tillgång till Tekla online services och nödvändiga onlinelicenser.

Ladda ner och installera Tekla EPM

Download and install

Obs! För att säkerställa en bra upplevelse med vår programvara, se till att du uppfyller Tekla EPM de rekommenderade serverkraven.

1. Ladda ner installationspaketen som ingår i Tekla PowerFab från Tekla Downloads. Klicka på på webbplatsen Ladda ner för en guidad upplevelse som säkerställer att du har alla nödvändiga filer.
  2. Kör installationsprogrammen.

Börja använda Tekla EPM

1. Starta Tekla EPM och logga in med din Trimble Identity när du blir ombedd.
  2. Vid behov, i Konfiguration listan i Loggen I dialogrutan väljer du vilken konfiguration av Tekla EPM som du vill använda.
  3. Skriv ditt Tekla EPM användarnamn och lösenord. Online-licenser lagras i Trimbles molntjänst. Licenser kan komma från din Tekla Online organisation eller tilldelas dig som extern licensanvändare i någon annan organisation.
  4. Om du köper egna licenser kan du hantera dem i Admin-verktyg. Administratörsanvändarna i ditt företag är ansvariga för att ansluta andra användare till organisationen och tilldela dem licenserna.
  5. Klicka på Logga In.

Du är nu redo att börja använda Tekla EPM:

Läs mer Tekla EPM

Learn Tekla

För att du ska komma igång snabbt, har vi flera utbildningsresurser tillgängliga för dig.

Första stegen att lära sig i Tekla User Assistance

Grundläggande e-learningkurser på Tekla User Assistance låter dig träna i din egen takt. För att få en snabb översikt över grunderna, se de första stegen med Tekla EPM kursen.

E-learningcertifikatkurser i Learn.Trimble

Learn.Trimble

Registrera en Learn.Trimble konto, anmäla dig till en kurs, ta ett prov och få ett certifikat.

E-learningcertifieringskurser för Tekla EPM och andra Trimble produkter finns på Trimbles utbildningsportal:

1. Gå till Learn.Trimble.com. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du använder Chrome eller Firefox.
    Klicka på Registrera i det övre högra hörnet.

Fyll i registreringsformuläret på två sidor. Använd samma e-postadress som du använde när du skapade din Trimble Identity – detta hjälper oss att ge dig bättre kundservice.
  2. Se alla tillgängliga Tekla eLearning material.
    För att registrera dig för e-learninginnehåll, klicka på Registrera-knappen.
    Om kursinnehållet är gratis kan du börja lära dig direkt. Om innehållet är kommersiellt kommer du att placeras på en väntelista och utbildningsteamet kommer att vara i kontakt med dig.
    Om du har några problem med att använda Learn.Trimble tjänsten, klicka på Kontakta Support länken som visas längst ner på varje sida.
    Logga in med ditt nästa besök Trimble Identity (kräver att du har registrerat dig med samma e-postadress som du använde när du skapade din Trimble Identity).

Fördjupad träning med din lokala Tekla återförsäljare

När du kan grunderna, kontakta din lokala Tekla återförsäljare för fördjupad utbildning som tar din produktivitet till nästa nivå.

Introduktion till Tekla Supporttjänster

Tekla Support Services

Frågor? Hjälp finns till hands:

• Tekla User Assistance ger tillgång till en fullständig produktdokumentation, videohandledning, grundläggande e-learningkurser och artiklar om teknisk support skrivna av våra kundsupportpersoner runt om i världen.
  • Tekla discussion forum är platsen att träffa andra användare och diskutera ämnen relaterade till Tekla produkter. Du kan ställa frågor, bidra till community genom att dela dina kunskaper eller få svar från supportpersonal.
  • Tekla-helpdesks stödjer kundernas dagliga drift så att våra system fungerar som förväntat och eventuella problem löses så snabbt som möjligt.