Teklas programvaruversioner 2023 bjuder på förbättringar av produktivitet, effektivitet och kvalitet i byggande.

Tekla Structures 2023

Upplev förbättringar av användarupplevelsen och funktionsuppdateringar som förändrar ditt sätt att arbeta med tillförlitlig och datarik programvara för konstruktion.

Tekla Structural Designer 2023

Vi introducerar ett noggrant analytiskt tillvägagångssätt för footfall analyser och förbättrade arbetsflöden för träprojektering. Bättre stöd för dina arbetsflöden som ingenjör!

Tekla Tedds 2023

Den lättanvända beräkningsprogramvaran Tekla Tedds 2023 fortsätter att utvecklas.

Tekla PowerFab 2023i

Uppnå tydlig förståelse för förändringarna med visuell modelljämförelse och få transparens och förtroende för dina uppskattningar med förbättrade kostnadsstrukturer.

Tekla programvaruversioner 2023 är nu tillgängliga.