Sidan hittades inte

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla PowerFab
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Tekla Structures

Hoppsan! Det finns ingen sida som motsvarar den här webbadressen

Image
Sorry, you don't have permissions
  • Kontrollera stavningen om du skrev in adressen.
  • Om du följde en extern länk till tjänsten måste den ha varit föråldrad eller inte helt korrekt. Försök använda sökfunktionen i stället.
  • Om du följde en intern länk i den här tjänsten ber vi om ursäkt! Felet måste ha uppstått när vi uppdaterat, flyttat eller tagit bort innehåll.

Letar du efter äldre innehåll?

Vi har tagit ett beslut att endast stödja de nyare versionerna av vår programvara i Tekla User Assistance för att säkerställa att den aktuella tjänsten är snabb, tillförlitlig och enkel att söka i, och därför har vi arkiverat vårt äldre innehåll. Vi är medvetna om att vissa användare fortfarande kommer att behöva hjälpinnehåll för de äldre versionerna som inte längre stöds här. Se nedan för tillgängliga alternativ.

Offlinehjälpinnehåll

När den gamla tjänsten har tagits bort blir innehållet endast tillgängligt i offlineformat. De här paketen för offlinehjälp kan hämtas från download.tekla.com på versionsbasis.