Tekla Structuresgrunderna för betongentreprenörer

Tekla Structures
concrete contractor basics
elearning
Image
Tekla Structures concrete contractors fundamentals

Vill du bemästra Tekla Structures som betongentreprenör? Då har du hittat rätt. Vår omfattande kurs består av en introduktion och 26 moduler som lär dig hur du använder användargränssnittet, utforskar modeller och organiserar modellinformation med hjälp av kategorier. Du kommer att skapa rapporter och mallar och lära dig hur gjutningar fungerar. I avsnittet Task Manager kommer du att skapa planer och visualiseringar. Den här kursen följer vårt arbetsflöde Modellera, planera och gjut.

Efter att ha gått denna kurs kommer du att kunna:

• snabbt skapa exakta modeller av jobbet
  • använd 3D-modellen för att organisera, beräkna och förbereda gjutningen på ett effektivt sätt
  • ta med dig modellen till byggarbetsplatsen när du ska gjuta betongen för att känna dig säker på att allting är klart
  • starta nya projekt
  • modellera betongkonstruktioner
  • förstärka din modell
  • hantera din modell
  • skapa mängdavtagningar
  • planera dina gjutningar och uppgifter
  • modellformsättning
  • leverera modellinformation till byggarbetsplatsen
  • arbeta med layouter .

Anmäl dig här