Knowledge base articles

Displaying 1 - 1 of 1 articles

Ladda ner huvudversionerna, senaste servicepack och miljöinstallationsprogram

Frågor: Hur kan jag ladda ner huvudversionen för min Tekla-programvara? Var kan jag ladda ner de senaste installationsprogrammen när jag vill uppgradera? Var kan jag ladda ner de senaste servicepaketen för Tekla Structures, Tekla Structural Designer, Tekla Tedds, Tekla PowerFab eller andra Tekla-produkter? Var kan jag ladda ner de…

download
installer
installation
Main version
Service Pack