Första stegen med Tekla Structures

Tekla Structures
first steps
elearning
Image
First Steps Cover

Den här kursen är en praktisk nybörjarguide till Tekla Structures. Oavsett om du är ingenjör eller projektör är den här kursen för dig. Den består av en introduktion, 13 moduler fulla av principer, verktyg och tekniker för modellering med Tekla Structures i form av praktiska uppgifter och simuleringar som förbättrar dina praktiska kunskaper. I slutet har vi lagt en sammanfattning och ytterligare steg som tar dig vidare på din resa med Tekla Structures. Varje modul täcker en del av arbetsflödet och har referensmodeller som du kan ladda ner och öva på. Registrera dig nu och kom igång med Tekla Structures!

Du kommer att lära dig hur du använder Tekla Structures till att:

• Öppna programvaran och välja lämpliga roller och konfigurationer.
  • Öppna och navigera i en modell.
  • Identifiera och använda grundläggande kommandon på menyfliksområdet, i sidorutan och i filmenyn.
  • Hitta den information du behöver för en viss uppgift med hjälp av valknappar, verktygstips och instruktörspanel.
  • Visualisera information och rendera den: 3D-modeller, vyfilter och representationsinställningar, visningsverktyg.
  • Definiera parametrar kopplade till modellerade objekt.
  • Skapa och hantera allmänna arrangemang och tillverkningsritningar.
  • Extrahera data från en enda källa: ritningar, rapporter, modeller, produktionsdata, annan programvara.

Anmäl dig här