Fel 50003 – ett fel uppstod vid hämtningen av de aktiverade licenserna

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
Error 50003 - Error Fetching activated licenses
Environment
Not environment-specific
Error 50003. (Error Fetching activated licenses) – An Internal Error Occurred.
Image
Error 50003.JPG

Problem:
Den skyddade lagringen är skadad och verktyget för licensinformation (LAT) kan vare sig ”öppna och läsa” eller ”använda” informationen i den skyddade lagringen.
Lösning: Din licens/dina licenser behöver ersättas. Kontakta ditt lokala Tekla-kontor eller din Tekla-återförsäljare för att få ersättningslicenser och instruktioner om vad som behöver göras.
Problemet har troligen orsakats av ett hårddiskfel eller en installation av någon annan programvara/uppdatering. Licenserna måste ersättas. Du måste även tillhandahålla instruktioner för hur den felaktiga skyddade lagringen ska tas bort.