Begränsning av antalet revisioner för en ritningsmall

Environment
Not environment-specific
Fråga:
Jag skulle vilja begränsa min ritningsmall till att endast visa de senaste tio revisionerna. Hur gör jag detta?

Svar:
Du behöver redigera den ritningsmall som används för din ritning. Det enklaste sättet att göra detta är att dubbelklicka på ritningsmallen på ritningen som då öppnas i mallredigeraren. Infoga följande formel på raden Revision:

if GetValue("NUMBER")>GetValue("LAST")-10 then
  Output()
else
  StepOver()
endif

där NUMBER är revisionsnumret och LAST är revisionsnumret för den sista revisionen.