Tekeningen op objectniveau classificeren

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
classifier
Tekeningen classificeren
opmaken tekening
U kunt tekeningen classificeren waardoor u invloed heeft op weergave van de tekening objecten. U kunt instellingen definiëren voor verschillende groepen objecten uit een model zoals bijvoorbeeld:

• Verschillende fasen in aparte kleuren en labels
     • Verschillende onderdelen in aparte kleuren en labels
     • Verschillende materiaalsoorten in aparte kleuren en labels

U maakt dus specifieke instellingen op objectniveau voor de weergave van model objecten in tekeningen of tekening aanzichten. Onderdelen worden ‘geclassificeerd’ met behulp van filteropties.

Video file