Een taakplanning vanuit de Taakmanager afdrukken

2019
Tekla Structures

Een taakplanning vanuit de Taakmanager afdrukken

U kunt taakplanningen vanuit de Taakmanager afdrukken. De planning wordt standaard afgedrukt vanaf de eerste datum tot de laatste datum die in het Gantt-diagram zichtbaar is.

1. Als u de Taakmanager wilt openen, klikt op het lint op Beheren en vervolgens klikt u op Taken.
  2. Klik op.
  3. Selecteer de geschikte afdrukopties:
    • Klik op Pagina-instellingen... om de pagina-instellingen te wijzigen.
    • Selecteer Naar projecteinddatum afdrukken om de gehele planning af te drukken, zelfs als de einddatum niet zichtbaar is in het Gantt-diagram.
    • Selecteer Wijzigen in percentage normale grootte of Aan pagina´s aanpassen naar behoefte.
  4. Klik indien nodig op Afdrukvoorbeeld... om te bekijken hoe de planning wordt afgedrukt.

U kunt de planning vanuit het dialoogvenster Afdrukvoorbeeld... afdrukken.

5. Klik op Afdrukken... om de planning af te drukken.
  6. Wijzig de printerinstellingen indien nodig.
  7. Klik op Afdrukken.
Tip:

Vanuit de taakinformatie in de Taakmanager kunt u lijsten maken en hierin verschillende details over de taken opnemen, zoals de taaknaam, het taaktype, de geplande en werkelijke start- en einddatum en de voltooiingsstatus van de taak.