Locatie van bepaalde bestanden in verborgen mappen

2018
Tekla Structures

Locatie van bepaalde bestanden in verborgen mappen

Wanneer Tekla Structures in de map \Program Files wordt geïnstalleerd, bevinden de volgende bestanden met instellingen zich in verborgen mappen. U kunt verborgen mappen zien als u ze in de Mapopties van Windows zichtbaar.

Attentie:

U kunt altijd de onderstaande instellingen bekijken. Als u met de instellingen in de problemen komt, vraagt u uw beheerder of lokale helpdesk om assistentie.

Bestand

Locatie

analysis_design_config.inp

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\<environment>\system

contentattributes.lst

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\<environment>\template\settings

contentattributes_global.lst

..\Program Files\Tekla Structures\<version>\nt\TplEd\settings

contentattributes_userdefined.lst

(in de USImperial omgeving en die met metrische eenheden: contentattributes_customer.lst )

..\Program Files\Tekla Structures\<version>\nt\TplEd\settings

dimension_marks.sym

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\common\symbols

InquiryTool.config

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\common\macros\modeling\InquiryToolAttributes

objects.inp

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\common\inp

options.bin

..\Users\<user>\AppData\Local\Tekla Structures\<version>\UserSettings

privileges.inp

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\common\inp

product_finishes.dat

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\common\system

rebar_config.inp

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\<environment>\system

TeklaStructures.lin

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\common\inp

teklastructures.minitoolbar.xml

..\Users\<user>\AppData\Local\Tekla Structures\<version>\UserSettings

TilePatternCatalog.dtd

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\common\system

TilePatternCatalog.xml

..\ProgramData\Tekla Structures\<version>\environments\<environment>\system

user.ini

..\Users\<username>\AppData\Local\Tekla Structures\<version>\UserSettings\