Lettertypebestanden en lettertypeconversiebestanden

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Lettertypebestanden en lettertypeconversiebestanden

U kunt de locatie van lettertypebestanden met de variabele DXK_FONTPATH in teklastructures.ini of uw omgevingsinitialisatiebestand definiëren. U kunt bijvoorbeeld lettertypen gebruiken die in de map ..\ProgramData\Tekla Structures\<versie>\environments\common\fonts beschikbaar zijn.

Deze map bevat de volgende lettertypen:

Lettertype

Lettertype

fixfont.fon

Tekla Structures systeemlettertype

romco.fon

Tekla Structures systeemlettertype

romsim.fon

Tekla Structures systeemlettertype

romsim8.fon

Tekla Structures systeemlettertype

GOST 2.304-81 type A.ttf

True Type-lettertype (Cyrillisch)

GOST 2.304-81 type B.ttf

True Type-lettertype (Cyrillisch)

Lettertypen worden geconverteerd met lettertypeconversiebestanden die in dezelfde map beschikbaar zijn.

Bestand

Beschrijving

template_fonts.cnv

Wordt gebruikt voor het converteren van Tekla Structures -systeemlettertypen (Template Editor-lettertypen) naar Windows-lettertypen in DWG/DXF-export.

dxf_fonts.cnv

Wordt gebruikt voor het converteren van True Type-lettertypen naar SHX-lettertypen (lettertype-indeling die door AutoCAD wordt begrepen) in DWG/DXF-export.