Release Notes Tekla Structures 2019

2019
Tekla Structures

Release Notes Tekla Structures 2019

Welkom bij Tekla Structures 2019.

Service Packs

Volg de onderstaande koppelingen voor informatie over probleemoplossingen die in de huidige beschikbare Service Packs zijn doorgevoerd:

Compatibiliteit

We raden u aan om onvoltooide modellen met uw huidige versie van Tekla Structures te voltooien.

Deze versie is niet compatibel met eerdere versies. Als u een model in Tekla Structures 2019 maakt of opslaat, kunt u het als gevolg van databaseverschillen niet meer in oudere versies openen.

Tekla Structures 2019 kan alleen op 64-bits Windows-besturingssystemen worden geïnstalleerd.

Raadpleeg voor meer informatie de Hardwareaanbevelingen Tekla Structures 2019.

Tekla Structures 2019 vereist Tekla-licentieserver 2017 of later. Als u wilt controleren welke licentieserver u met uw huidige Tekla Structures -versie moet gebruiken, raadpleegt u De te gebruiken licentieserver.

Release Notes voor de beheerder

Geavanceerde gebruikers moeten de Release Notes voor de Tekla Structures -beheerder lezen voor informatie over hoe de in deze versie beschikbare extra aanpassingen moeten worden toegepast.

Release Notes voor lokalisatie

Omgevingspecifieke wijzigingen worden in de Release Notes voor lokalisatie uitgelegd.

Release Notes van Tekla Open API

De Release Notes van Tekla Open API kunt u vinden in het Tekla Developer Center.