Nieuwe Support tool

2018
Tekla Structures

Nieuwe Support tool

Tekla Structures 2018 introduceert de nieuwe Support tool, waardoor u rechtstreeks contact kan opnemen met de helpdesk van Tekla Structures. Met deze tool kunt u het model, de gerelateerde bestanden en andere vereiste gegevens in één supportaanvraag verzamelen en uw aanvraag veilig naar de helpdesk van Tekla Structures uploaden.

De oude Support tool is verwijderd uit de Tekla Structures -versies 2016 SP7, 2016i SP4, 2017 en nieuwer omdat deze meerdere problemen had en niet betrouwbaar genoeg werkte.

De nieuwe Support tool:

• Identificeert automatisch het geopende model en neemt alle/geselecteerde bestanden uit de modelmap als bijlagen in uw verzoek op. Sommige logbestanden en bestanden in andere mappen worden ook toegevoegd, zoals het logbestand van de gebruikersfeedback, Tekla Structures -logbestanden en gebruikersattributenbestanden.

• Vult automatisch gegevens van de gebruiker, applicatie en Tekla Structures -versie in. De Support tool leest uw naam, e-mailadres, bedrijfsnaam en supporte-mailadres vanuit uw Trimble Identity-profiel.

• Verzamelt automatisch applicatie- en systeemgegevens.

• Uploadt de probleembeschrijving, het bijgevoegde model, de bijgevoegde bestanden en alle andere verzamelde gegevens en verzendt het allemaal naar de helpdesk van Tekla Structures.

U gebruikt de tool als volgt:

• Klik in het menu Bestand op Help > Contact opnemen met de helpdesk van Tekla en log in met uw Trimble Identity.

Als u problemen bij het openen van Tekla Structures hebt, kunt u het Start -menu/ Startscherm gebruiken om de Support tool te starten. Het te gebruiken commando is Support tool.

• Vul de benodigde gegevens in, voeg de benodigde bestanden bij en klik op Volgende om door te gaan. Als u gereed bent, klikt u op Behuizing maken om de supportaanvraag te maken.

Wanneer het uploaden is voltooid, krijgt u een melding op uw e-mailadres. Na een geslaagde upload, wordt een automatisch bevestigingsbericht naar u verzonden en start de helpdesk van Tekla Structures vervolgens met het oplossen van uw kwestie.

Raadpleeg voor meer informatie over de Support tool Contact opnemen met de helpdesk van Tekla Structures (Support tool).