Voorbeeld: Een aangepaste categorie voor een structurele ontwerpstatus in de Organisator maken

Tekla Structures
2019
Tekla Structures

Voorbeeld: Een aangepaste categorie voor een structurele ontwerpstatus in de Organisator maken

1. Als u de Organisator wilt openen, klikt u op het lint op Beheren en klikt u vervolgens op de Organisator.
  2. Maak een nieuwe categorie, klik met de rechtermuisknop op de categorie en selecteer Eigenschappen. Voer Ontwerpstatus (Gebruikersattribuut) als de naam van de categorie in.
  3. Stel de categorievoorwaarden in om geautomatiseerde categorieën te maken met Groeperen in de Objectbrowser op basis van de ontwerpstatus die voor ieder modelonderdeel onder de UDA is toegewezen.

U kunt de categorieën nu gebruiken bij het beheren van de structurele ontwerpstatus van uw project.