Een constructielijn maken

2019
Tekla Structures

Een constructielijn maken

1. Klik op het tabblad Bewerken op Constructieobject > Lijn .
  2. Selecteer het beginpunt van de constructielijn.
  3. Kies het eindpunt van de constructielijn.
  4. Als u het commando wilt beëindigen, drukt u op Esc.
  5. Als u de constructielijneigenschappen wilt wijzigen, dubbelklikt u in het model op de lijn.

De lijneigenschappen worden in het eigenschappenpaneel weergegeven.

1. Als u de lijn magnetisch wilt maken, selecteert u Ja in de lijst Magnetisch.
    2. Selecteer een kleur voor de lijn.
    3. Definieer hoe ver de lijn zich voorbij de aangewezen punten uitstrekt.
    4. Selecteer een lijntype voor de lijn.
    5. Klik op Wijzigen om de wijzigingen toe te passen.

Tekla Structures gebruikt de nieuwe eigenschappen de volgende keer dat u een object van dit type maakt.