Een hele profielendatabase exporteren

2019
Tekla Structures

Een hele profielendatabase exporteren

Profieldatabases worden vanuit Tekla Structures -modellen als .lis , .uel en .clb -bestanden geëxporteerd.

1. Klik in het menu Bestand op Databases > Profielendatabase om het dialoogvenster Profielendatabase bewerken te openen.
  2. Klik op Exporteer.
  3. Blader naar de map waarin u de exportbestanden wilt opslaan.

De bestanden wordt standaard in de huidige modelmap opgeslagen. Voor een snellere import van de profielendatabase raden we u aan een aparte submap voor de databasebestanden te maken.

4. Klik op OK om het dialoogvenster Profielendatabase bewerken te sluiten.