Benodigde rechten voor het uitvoeren van de beheerderstaken in Tekla Structures-licentieverlening

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Benodigde rechten voor het uitvoeren van de beheerderstaken in Tekla Structures-licentieverlening

Voor het installeren en beheren van de licentieserver moet u beschikken over Windows-beheerrechten. Sommige applicaties moeten ook apart als beheerder worden uitgevoerd. Dit is afhankelijk van de Windows-versie die u gebruikt.

• In Windows 7 , Windows 8/8.1 en Windows 10 moet u zich aanmelden als beheerder. In sommige gevallen moet u bepaalde applicaties uitvoeren als beheerder. Ga hiervoor naar de map met de applicatie, klik met de rechtermuisknop op de applicatie en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.

• In Windows Server moet u zich aanmelden als beheerder. In sommige gevallen moet u bepaalde applicaties met onbeperkte rechten uitvoeren. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de applicatie, selecteer Uitvoeren als en schakel het selectievakje Dit programma uitvoeren met beperkte toegang uit.