Een Tekla Structures-licentie vernieuwen

2018
Tekla Structures

Een Tekla Structures-licentie vernieuwen

Het vernieuwen van een licentie betekent dat u de gebruiksperiode van een tijdelijke licentie verlengt of dat u de nieuwe versie van de licenties in gebruik neemt. Voordat u een nieuwe versie van de licentie of een nieuwe tijdelijke licentie activeert, moet u de oude tijdelijke licentie deactiveren.

Als u een bestaande licentie vervangt, moet het bestaande certificaat worden gedeactiveerd voordat het nieuwe certificaat kan worden geactiveerd.

U vernieuwt een licentie als volgt:

1. Wijzig de naam van uw eerder verstrekte licentiecertificaatbestand naar EntitlementCertificate-OLD.html.
  2. Ga afhankelijk van uw Windows-besturingssysteem naar Tekla Structures Licensing > Tekla Structures License Administration Tool via het menu Start of het Startscherm.
  3. Schakel in het gebied Activated Licenses het selectievakje Deactivate in naast de licentie u wilt deactiveren.
  4. Klik op de ingeschakelde knop Deactivate.

Hiermee wordt uw licentie gedeactiveerd. Als de deactivering is voltooid, ziet u hier een bericht over.

5. De persoon in uw organisatie die de licentieaankoop heeft gedaan of iemand die als contactpersoon is benoemd heeft per e-mail een nieuw licentiecertificaat voor de verlengde licentie als bijlage ontvangen. Download het licentiecertificaat naar C:\TeklaStructures\License\Server.
  6. U kunt nu uw verlengde licentie in de Tekla Structures License Administration Tool normaal activeren. Raadpleeg voor meer informatie Tekla Structures-licenties met automatische servermelding activeren