Tekla Structures-licentieserver installeren - automatische installatie

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Tekla Structures-licentieserver installeren - automatische installatie

Voordat u de licentieserver gaat installeren, moet u FlexNet-licentieservices en andere licentieservices stoppen.

Raadpleeg voor meer informatie over de te gebruiken licentieserver De te gebruiken licentieserver.

Als u de standaardinstallatie van de Tekla Structures -licentieserver wilt installeren op een computer waarop geen oudere versie van de Tekla Structures -licentieserver is geïnstalleerd:

1. Download het installatiepakket van de licentieserver met de laatste updates van de productdownloadservice van Tekla Downloads.
  2. Selecteer de installatietaal.
  3. Selecteer Automatisch als installatietype van de licentieserver om de standaardinstallatie te installeren.
  4. Selecteer de map waarin u de licentieserver wilt installeren en voltooi de installatie.

De Tekla Structures -licentieserver is geïnstalleerd.

Bij automatische licentieserverinstallatie wordt het adres van de licentieserver automatisch ingesteld op 27007@your_host_name waarbij 27007 de poort en your_host_name de computernaam/hostnaam is. 27007@your_hostname wordt bij elke Tekla Structures installatie als licentieserveradres gebruikt.

Als u de licentieserver hebt geïnstalleerd, moet u het volgende doen: