Tekla Warehouse

2018
Tekla Structures

Tekla Warehouse

Tekla Warehouse is een service voor samenwerking en voor het opslaan en delen van Tekla Structures inhoud.

Tekla Warehouse biedt gecentraliseerde toegang tot een groot scala aan inhoud die u in uw Tekla Structures -modellen kunt gebruiken.

Met Tekla Warehouse kunt u:

• Uw online inhoud publiceren.

• Uw bedrijfsnetwerk of een commerciële bestandopslag en synchronisatieservice gebruiken om inhoud te delen.

• Lokaal inhoud voor privégebruik opslaan.

Inhoud wordt in Tekla Warehouse ingedeeld in verzamelingen.

Tekla Structures -verzamelingen bevatten officiële Tekla Structures -inhoud die u in uw modellen kunt gebruiken. De inhoud is op geografisch gebied gegroepeerd. Er is ook een algemene map voor inhoud die niet locatiespecifiek is.

Tekla Warehouse heeft de volgende inhoudscategorieën:

• Applicaties

• Gebruikerscomponenten

• 3D-producten

• Profielen

• Materialen

• Bouten

• Wapening

• Modelinstallatiebestanden

• Tekeninginstallatiebestanden

• Lijsttemplates

De toegang tot Tekla Warehouse

Als u Tekla Warehouse wilt openen terwijl u Tekla Structures gebruikt, kunt het volgende doen:

• Klik in het menu Bestand op Verlengen > Tekla Warehouse .

• Ga naar Snel starten en ga Tekla Warehouse typen.

Tekla Warehouse -service

Tekla Warehouse bestaat uit de Tekla Warehouse -website ( https://warehouse.tekla.com/ ) en de Tekla Warehouse -service.

U moet de Tekla Warehouse -service hebben om van alle functies die Tekla Warehouse biedt te kunnen profiteren, bijvoorbeeld eenvoudig installatie van inhoud in een Tekla Structures -model of lokale en netwerkverzamelingen.

Zie ook

Ga voor meer informatie over Tekla Warehouse naar Tekla Warehouse en klik op Over of raadpleeg Aan de slag met Tekla Warehouse.