Voorbeelden van invoerbestanden die bij attribuutimport worden gebruikt

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Voorbeelden van invoerbestanden die bij attribuutimport worden gebruikt

Voorbeeld van invoerbestanden voor onderdelen

ASSEMBLY_POS en PHASE zijn de sleutelvelden. In Tekla Structures worden verschillende gebruikersattributen toegevoegd aan merken met waarden die overeenkomen met de waarden in de kolommen ASSEMBLY_POS en PHASE.

Voor een merk met ASSEMBLY_POS (merknummer) van B5 in fase 1 worden bijvoorbeeld de volgende gebruikersattributen opgehaald:

STATUS : 3

USER_PHASE : 6

USER_ISSUE : 3/25/2012

Het invoerbestand bevat meerdere items voor B1. In dit geval wordt in Tekla Structures het bericht Dubbel item in invoerbestand geschreven in het logbestand en worden de gebruikersattributen, die eerder werden weergegeven, niet overschreven door attributen die later worden weergegeven. Aan het einde van de import van attributen heeft B1 de volgende gebruikersattributen:

STATUS : 7

USER_PHASE : 3

USER_ISSUE : 3/25/2012

In dit invoerbestand wordt informatie door tabs gescheiden. U kunt ook een komma, puntkomma, spatie of een door de gebruiker gedefinieerd scheidingsteken gebruiken.

Voorbeeld van invoerbestanden voor tekeningen

TYPE en NAME zijn de sleutelvelden. In Tekla Structures voegt een waarde voor het gebruikersattribuut User field 4 toe voor tekeningen met waarden die overeenkomen met de waarden in de kolommen TYPE en NAME.

Voor een tekening met TYPE A (merktekening) en NAME B.2 krijgt bijvoorbeeld de waarde 4 in het veld User field 4.